• darkblurbg
    MODERNA OPĆA I HOLISTIČKA MEDICINA

    DR DARKO MARĐETKO

VEGATEST dijagnostika

slika

Već godinama VEGATEST metoda predstavlja jednu od vodećih tehnika na području dermalnih elektroakupunkturnih testiranja.

S mnogim poboljšanjima u odnosu na prethodne elektro-dermalne metode testiranja, sa svojom raznolikošću , pouzdanosti i lakom uporabom, VEGATEST instrumenti su odličan izbor za elektro-dermalna testiranja kojima se bave zdravstveni praktičari diljem svijeta.

Sa potpuno osuvremenjenom i maksimalno iskorištenom visokom tehnologijom razvijenom u vlastitim laboratorijima, VEGATEST EXPERT uređaji mjerenja i testiranja čine još lakšim i točnijim nego ikada prije.

VEGATEST EXPERT Duplex sustav za pohranu signala (VDS) koristi izvorni signal test supstance, pohranjen u digitalnom obliku na čipu. Prilikom testiranja odabire se željeni signal, automatski se konvertira iz digitalnog u analogni oblik i unosi u mjerni krug putem ručne elektrode koja je spojena sa pacijentom. Pritiskom specijalnom test elektrodom na mjernu točku , tester zatvara strujni krug krug i pritom prati da li dolazi do promjena u električnom otporu mjerne točke što se očituje promjenom vrijednosti strujnih potencijala na displeju uređaja.

Dakle mjerenjem se utvrđuje da li specifični signal u pacijenta izaziva reakciju ili ne. Rezultati mjerenja tumače se ovisno o vrsti test signala i tipu reakcije pacijenta.


VEGATEST EXPERT je vrlo koristan instrument za rad u suvremenoj biofizikalnoj medicinskoj praksi. Aparatom se mogu ispitivati toksična opterećenja tijela( zatrovanja raznim kemikalijama) , potreba za liječenjem najčešćih vrsta infekcija bakterijama, virusima,viroidima, gljivicama i parazitima, nedostaci minerala, vitamina i enzima, neurovegetativni stres, izloženost elektromagnetskom smogu , povišene galvanske struje u usnoj šupljini itd.


Posebna domena Vegatesta su razne vrste alergijskih testiranja. Vegatest metoda izuzetno je korisna u dijagnostici kroničnih upalnih žarišta (tzv fokusa).


Specijalistička ordinacija za opću medicinu

Darko Marđetko dr med

Specijalist za opću medicinu

Specijalist za biofizikalnu funkcijsku medicinu


Josipa Kosora 32

23000 Zadar, Hrvatska


darko.mardjetko@zd.t-com.hr


Tel   +385 23 333 363

Fax  +385 23 337 088